© 2018 Living Lord Singers

       LIVING LORD SINGERS

                                  GOSPELKOOR

                    o.l.v. Carola Tavenier

Zingen met je hart!!


Black Gospels of mooie rustige ballads, dat is nog maar een kleine greep uit het repertoire van gospelgroep de Living Lord Singers uit Diever.

Momenteel bestaat ons repertoire voornamelijk uit Engelstalige nummers. We zijn en blijven hard op zoek naar geschikte Nederlandstalige nummers maar die zijn nog niet zo eenvoudig te vinden.


Iedere woensdagavond wordt er gerepeteerd in de Nederlands Hervormde Kapel in Leggeloo. De groep, die in 1976 is opgericht, telt circa 22 enthousiaste leden, die afkomstig zijn uit allerlei windstreken van de provincie. Zij vormen een gezellige en hechte groep. De stemmen zijn goed verdeeld (al zijn we nog wel op zoek naar mannen; zowel tenoren als bassen!! ). Gemiddeld 15 keer per jaar wordt er medewerking verleend aan een kerkdienst.


Nederlands Hervormde kapel te LeggelooDe muzikale begeleiding bestaat uit toetsen, basgitaar, slagwerk, saxofoon en dwarsfluit.


In  2010 hebben wij onze nieuwste CD GREATER opgenomen!!

Een bijzondere en leerzame ervaring!


De CD is inmiddels uitverkocht, maar via het kopje Samples kunt u een indruk krijgen van de diversiteit van ons gospelkoor.


Home. Dienstvullend. Over Ons. Agenda 2018. Galerij. Contact. Samples.